Gündem

AMATÖR EVİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI 

 Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz’ü makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve Yönetim Kurulu üyeleri, ‘Amatör Evi’nin yapılması’ için girişimde bulundular.  

AMATÖR EVİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI 
10-06-2023 15:56
10-06-2023 15:58

14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’ndan söz aldıklarını belirten ASKF Başkanı Mahmut Akyol, teknik detaylar ve yer temini konusunda Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz’ü ziyaret ettiklerini söyledi.  

“AMATÖR EVİ ARTIK MECBURİ BİR İHTİYAÇ OLDU”

ASKF Başkanı Mahmut Akyol “Hızla gelişen ilimizde amatör takımlarımızın sayısında ciddi bir artışın olması nedeniyle ‘Amatör Evi’ artık bir talep değil, bizler için mecburi bir ihtiyaç haline geldi. Daha önce bu talebimizi AK Parti Batman Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu’na arz etmiştik. Kendisi her türlü konuda yanımızda olacağını ve destekleyeceğini söyledi. Bizlerde yönetim olarak seçim sonrası çalışmalarımıza başladık.

Teknik detaylar ve yer temini için Spor işlerimizden sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Metin Gürbüz’ü makamında ziyaret ettik. Kendisi de sporun gelişmesi ve kalkınması için her türlü konuda yardımcı olacağını ifade etti. Bizlerde spor camiasına kalıcı bir eser bırakmak ve Amatör evimizin hizmete girmesi için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu. ASKF Başkanı Akyol, ziyaretin ardından spora verdiği hizmetlerden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz’e teşekkür plaketi verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER