Spor

Aydiş’ten BSA’ya ziyaret

Batman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Aydiş, ulusal ve uluslararası alanda aldığı başarılarla gündeme gelen Batman Spor Akademisini (BSA) ziyaret etti.

Aydiş’ten BSA’ya ziyaret
12-10-2015 18:15

Gerçekleşen ziyarette Batman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Aydiş’i Batman Spor Akademisi Kurucusu Abdulaziz Velioğlu karşıladı. Akademi hakkında Velioğlu’ndan bilgi alan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aydiş, Batman Spor Akademisi’nin Batman’ı ülke genelinde, ülkemizi de uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettiğini bu da Batmanlılar açısından gurur verici olduğunu belirtti. Öncelikle bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancımı belirtmek istiyorum diyen Batman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Aydiş: “Abdulaziz hocamı kısa sürede bu kadar önemli başarılar elde edecek bir spor akademisi kurduğu için kutluyorum. Genç sporcu kardeşlerimizi de gerek bölgesel gerek Türkiye ve gerekse uluslar arası şampiyonalarda sayısız şampiyonluklar elde ettikleri için ilimizi ülkemiz genelinde ve ülkemizi de uluslararası şampiyonalarda en iyi şekilde temsil ettikleri için yürekten kutluyorum.  Hakikaten bir genci sokaktan alıp dünya şampiyonu yapmak bizim için ancak filmlerde ya da romanlarda olabilecek bir olay gibi geliyordu. Bu gün gördük ki azimle ve inanarak çalışma yapılırsa romanlara konu olacak olan bu başarı hikâyesi yanı başımızda yaşadığımız şehirde gerçekleşebiliyor.  Bu heyecan verici bir durum, inancın ve azmin zaferi adeta, Batman Spor Akademisi sadece Batman için önemi olan bir spor merkezi değil bölgeye de heyecan getiren Doğu ve Güneydoğu illerinin başarı çıtasının yükselmesinde adeta lokomotif görevi görmekte bunu da şuradan rahatlıkla görebiliyoruz. Çünkü Abdulaziz hocamız 4 spor dalında Bölge başkanlığı yapıyor ve aynı zamanda Milli Takım bölge sorumlusu, ben bir kez daha hocamızı ve öğrencilerini kutluyorum” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren,   Batman Spor Akademisi Kurucusu Abdulaziz Velioğlu: “Batman Spor Akademisini kurarken önümüze sokaktan dünya şampiyonluğuna uzanan bir hedef koymuştuk. Çok şükür kısa sürede bu hedefimizi gerçekleştirdik. Bu başarımızın tesadüfi bir başarı olmadığını aldığımı süreç içinde aldığımız başarılar gösterdik. Batman kısa sürede bölgenin spor merkezi haline geldi, hedefimiz Batman’ı ülke genelinde sporda bir marka bir şehir haline getirmek ardından dünya çapında bir spor merkezi yapmak. Gençlerimiz imkân tanındığında başarı çıtasını dünya şampiyonluğu olarak ortaya koyabilmekte. Oda Başkanımız Nizamettin Aydiş’in Akademimizi ziyareti bizi mutlu etmiştir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER