Gündem

Silahlı kavga: 5 Yaralı

Batman'da iki grup arasında alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Silahlı kavga: 5 Yaralı
30-06-2015 19:08

Edinilen bilgiye göre, olay Batman Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi üzerinde meydana geldi. İki grup arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçak ve silahlı kavgaya dönüştü. Silah, pompalı tüfek ve bıçakların kullanıldığı kavgada, polis tarafları ayırmak için havaya ateş ederek müdahale etti. Çıkan kavgada yaralanan 5 kişi olay yerine yakın mesafede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.  Çok sayıda polis ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde 20’nin üzerinde boş kovan bulunurken olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan C.I, S.I, Ş.G., N.A. ve M.G ise olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince özel hastanelere ve Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.

KAVGA EDENLER AYNI HASTANEYE KALDIRILDI

Silahlı kavgada yaralanan tarafların aynı hastaneye kaldırılması sonucu hastanede de kısa süreli bir gerginlik yaşanırken, kaldırıldıkları özel hastanede ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra farklı hastanelere sevk edilerek olayın daha da büyümesinin önüne geçildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER