Gündem

Torpil ekmek teknesini yaktı!

Batman kent merkezi Yeni Mahalle 1012. sokakta patlayıcı madde olan torpille oynayan çocuklar yangın çıkmasına neden oldu.

Torpil ekmek teknesini yaktı!
17-08-2015 18:56

Afgan uyruklu vatandaşların kaldığı evin bahçesine torpil yakıp atan gençler geçimini seyyar satıcılık ile yapan İkbal Nazari’nin tablasının yanmasına neden oldu. Olay dün öğle saatlerinde Yeni Mahalle 1012. sokakta meydana geldi. Afgan uyruklu vatandaşların kaldığı evin bahçesine kimliği belirsiz iki kişi tarafından torpil atılması sonucu çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Torpil nedeni ile kuru otlar ve sebze kasalarının yanması sonucu bahçede çıkan yangını fark eden komşular hemen itfaiyeyi aradı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri bahçede alev alan sebze kasaları ve saman dolu çuvalları söndürdü. Yangın eve sıçramadan söndürülürken, İkbal Nazari’ye ait olan ve kullanılamaz hale gelen üç tekerlekli tabla yanarak kül oldu. Geçimini tabla üzerinde sattığı sebze ve meyveler ile sağladığını belirten Nazari: “Ekmek teknem yandı. Şimdi ne yapacağım.” dedi.

“BENİ İTİP TORPİL ATTILAR”

Evlerinin bahçesine iki genç tarafından torpil atıldığını belirten Mehre Banu Nezeri (50): “Kapının önündeydim. Tanımadığım iki genç kapının önünden geçerken beni itekledi ve bahçeye ellerindeki torpilleri attıktan sonra kaçmaya başladılar. Sonra bahçedeki otların ve kasaların tutuştuğunu gördüm. Yangını söndürmeye çalıştık. Yangın daha da büyüyünce komşular itfaiyeyi aradı.” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER