Gündem

HDP’li adaylar Hasankeyf’teydi

Seçim çalışmalarını sürdüren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları Hasankeyf’te esnaflarla bir araya geldi.

HDP’li adaylar Hasankeyf’teydi
28-04-2015 18:12

Seçim çalışmalarını sürdüren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları Hasankeyf’te esnaflarla bir araya geldi. Esnafların ilgiyle karşıladığı HDP’li adaylar, 7 Haziran’dan sonra Türkiye’de herkesin kendini daha özgür ve mutlu hissedeceği yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. 
HDP Batman Milletvekili Adayları Ali Atalan, Ayşe Acar Başaran ile Hasan Yağız, Hasankeyf İlçesi’nde esnafları ziyaret etti. HDP’li adaylara, HDP Samsun Milletvekili Adayı Mahmut Aslan, HDP PM üyesi Osman Ergin, HDP ve DBP’li yöneticiler ile Batman Belediyesi Eşbaşkanları da eşlik etti. Ziyaret sırasında adaylar ile esnaflar arasında sıcak diyaloglar yaşandı. İlgi ile karşılanan adaylar, burada esnafın sorunlarını dinledi. Hasankeyf'in tarihi mekanlarında yapılan ziyaretler sırasında adayların sohbet ettiği Konyalı bir grup turistin: "Bu kez oyumuz HDP'ye" demesi dikkat çekti. AKP'nin ilçede bulunan seçim bürosunu da ziyaret eden adaylar, daha sonra ilçe merkezinde gerçekleşen seçim lokali açılışına katıldı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER