Gündem

Gürbüz: Kırsala gidemiyoruz!

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı bir kesimle buluşup, sorunlarını dinleyen ve partisinin programını anlatan, AK Parti Batman Milletvekli Adayı Adile Gürbüz, bu kez radyoların ortak canlı yayınında Batmanlılara seslendi.

Gürbüz: Kırsala gidemiyoruz!
27-10-2015 19:01

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı bir kesimle buluşup, sorunlarını dinleyen ve partisinin programını anlatan, AK Parti Batman Milletvekli Adayı Adile Gürbüz, bu kez radyoların ortak canlı yayınında Batmanlılara seslendi. Radyo Yüksel’de, Yüksel Çiftçi’nin sunduğu “Seçim Özel” programına konuk olan Gürbüz, canlı yayında 1 Kasım seçimleri kapsamında Partisi’nin görüşlerini icraatlarını anlattı. Çözüm Süreci, Barış ve Huzurun sağlanması, bölge ekonomisi ve bölgenin geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gürbüz: "Batmanlı kardeşlerimizin barış ve huzur içinde yaşaması, bölgemizin gelişmesi, tüm siyasi düşüncelerin üzerindedir." dedi.

SİLAHLAR GÖMÜLMELİ

 

Seçim çalışmaları kapsamında Radyo Yüksel’de ‘Seçim Özel’ programında Yüksel Çiftçi’nin konuğu olan AK Parti Milletvekili Adayı Adile Gürbüz, seçime dair önemli açıklamalarda bulunarak radyo dinleyicilerinden gelen soruları yanıtladı. Çatışmalı ortam nedeni ile seçim çalışmalarını rahat bir şekilde yapamadıklarını belirten Gürbüz, kırsal kesimlere güvenlik gerekçesi nedeni ile giremediklerini ve güvenlik güçlerinin geçişlerine izin vermediğini söyledi.

ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN SİLAHLAR BIRAKILMALI

1 Kasım seçimlerinden sonra çözüm sürecinin tekrar başlaması ve kalıcı bir barış için silahların bırakılması gerektiğini vurgulayan Gürbüz: “7 Haziran seçimleri ile kıyaslama yaptığımız da AK Parti’ye halkın daha çok teveccüh gösterdiğine tanık oluyoruz. Seçimden sonra hükümetin kurulmasıyla birlikte yeni bir anayasa için çalışmalara başlanacak. Milletvekili seçildiğim taktirde vatandaşların sorunlarını çözmede köprü görevi üstlenerek sorunların çözümünde ısrarcı olacağım. Milletvekili olamazsam bile partimin bir bireyi olarak çalışmalarımı sürdüreceğim.” .dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER