Gündem

CHP’li Ayhan’dan 200 aile yardım

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Celal Ayhan, Mum Işığı Derneği ile birlikte ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda paketi ve giyim yardımında bulundu.

CHP’li Ayhan’dan 200 aile yardım
25-05-2015 17:58

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Celal Ayhan, Mum Işığı Derneği’nin desteğiyle yardıma muhtaç insanlara düzenli olarak gıda ve giyim yardımları yaptıklarını belirtti. İhtiyaç sahibi ailelere belirli aralıklarla giyecek, gıda, nakdi destek sağladıklarını ifade eden Ayhan, son olarak 200 aileye içinde gıda paketi ve giysilerin olduğu yardım kolileri dağıttıklarını aktardı. Milletvekili Adayı Celal Ayhan, gıda paketleri içinde yağ, şeker, un, pirinç, makarna gibi bir ailenin en fazla ihtiyaç duyduğu temel gıda malzemeleri bulunduğunu dile getirdi. 200 aileye gıda ve giyim yardımında bulunduklarını belirten Ayhan: “Bu yardımlarımız aralıksız sürecek. Mum Işığı Derneği tarafından tespit edilen 200 aile gıda ve giyim yardımlarında bulunduk. Her zaman yardım etmekten bir an olsun geri durmayacağız." dedi.

CHP HEYETİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Celal Ayhan ve İl Başkanı Adnan Yaşar, Batman Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi makamında ziyaret etti. CHP Milletvekili Adayı Celal Ayhan, seçim çalışmaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ziyaret ederek karşılıklı dilek ve temennilerde bulundu. Emniyet Müdürü Denizci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Celal Ayhan’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER