Spor

BSA Sporcuları Milli Takım Kampı’nda

İstanbul’da gerçekleşen COMBAT-SAMBO Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasına katılan Batman Spor Akademisi sporcuları Cahit İbiş, Okan Bayındır, Şuayp Ulçay ve Kasım Turan Milli takım kapına davet edildi.

BSA Sporcuları Milli Takım Kampı’nda
13-09-2015 18:41

Türkiye’yi Gençler ve Büyükler SAMBO Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek Batman Spor Akademisi (BSA) sporcuları hazırlık yapmak üzere Bolu Göynük’te milli takım kampına katıldı. Milli takım kampını ziyaret eden SAMBO Federasyonu Başkanı Mustafa Ercan; “2015 Gençler Dünya Şampiyonası Letonya’da yapılacak, büyükler dünya şampiyonası ise Fas’ta yapılacak. Gençler ve büyükler dünya şampiyonasına sporcularımızın daha iyi hazırlanmaları için 10 - 22 Eylül tarihleri arasında milli takım kampına davet ettik. Sporcularımızdan hem gençler şampiyonasında hem de dünya şampiyonasında madalya beklemekteyiz. Batmanlı sporcularımızın eğitim kalitesi bizi oldukça mutlu ediyor. Yetişmelerinde emeği geçen TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu Hocamıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  
Milli takım kampına katılan sporcularla ile ilgili bir değerlendirmede bulunan, TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu: “22 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleşen ve 3 gün süren şampiyonaya 4 sporcu ile katılmıştık. Burada 2 Türkiye Şampiyonluğu ve 2 de Türkiye ikinciliği elde ederek yüzde 100’lük bir başarı ile Batman’a dönmüştük. Önümüzdeki süreç içinde Avrupa’da gerçekleşecek olan Avrupa Gençler Şampiyonasına ve ardından Fas’ta gerçekleşecek olan Büyükler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek 4 Batmanlı genç sporcumuzun hem Letonya’dan hem de Fas’tan başarı ile döneceklerine inanıyorum. Gençler ve Büyükler SAMBO Dünya Şampiyonası öncesi toplanan milli takım kampına gönderdiğimiz sporcularımız hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Mili takım kampını ziyaret eden SAMBO Federasyonu Başkanı Mustafa Ercan hocamızla son yaptığımız görüşmede bizim sporcularımızdan oldukça umutlu olduğunu belirterek, sporcularımızın diğer sporcuların başarılı olması için güzel birer örnek olduğunun altını çizdi. Federasyon başkanımıza ben de bize gösterdiği ilgi ve verdiği manevi destek için şahsım ve ilimiz ve bölgemiz sporcuları adına teşekkür ettim. Batman’ı sporda marka kenti yapma çalışmalarımız şampiyonalarda aldığımız başarılarla ve federasyonlardan gördüğümüz özel ilgi ile aralıksız devam edecek. Milli takım Kampına katılan gençlerimiz, Şuayp Ulçay, Okan Bayındır ve Cahit İbiş,  kampa davet edilen diğer sporcumuz kasım turan kendi özel işi nedeniyle iştirak edemedi” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER