Gündem

Kozluk’tan Gök’e büyük destek

Hüda Par tarafından desteklenen Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök'e Kozluk’ta aralarında aşiret liderleri, kanaat önderleri ve muhtarlarında bulunduğu yaklaşık 250 kişi destek verdi.

Kozluk’tan Gök’e büyük destek
31-05-2015 19:38

Hüda Par Kozluk ilçe teşkilatı tarafından organize edilen katılım ve destek amaçlı toplantıda konuşan Gök: “Hz. Peygamber (s.a.v) hepiniz çobansınız ve hepiniz idareniz altındaki kişilerden mesulsünüz’ diyor. Ve şüphesiz bu böyledir. Muhtarlar mahallelerinden sorumludurlar. Aramızda aşiret reisleri vardır. Onlar aşiretlerinden sorumludur. Bir ilin valisi ilde yaşayan insanlardan kaymakam ilçeden sorumludur. Dolayısıyla herkesin bu sorumluluğunun bilincinde olması lazım.” dedi.

"GELECEĞİMİZ SÖZ KONUSUDUR"

İdarecilerin güvenirliğine dikkat etmenin önemine vurgu yapan Gök: “Biz kendi ellerimizle bunları seçiyoruz, bunu kendi irademizle seçiyoruz. O yüzden içinde bulunduğumuz seçim diğer tüm seçimler gibi önemlidir. Yani bizim neslimizin geleceği söz konusudur. Bizim mahallemizin, şehrimizin güvenliği söz konusudur. Bunu da bizim tercihimize bırakmışlar ve bizler için bir fırsattır.” dedi. 

"ZALİMİN ZULMÜNE ENGEL OLUN"

Kendilerinin arkasında kanaat önderleri ve çok değerli alimler, kıymetli şahsiyetler olduğunu belirten Gök: “Bizim arkamızda kanaat önderleri ve çok değerli alimler, kıymetli şahsiyetler ve değerli seydalarımız var. Bu yüzden kardeşlerimiz müsterih olsunlar.” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER