Gündem

AK Parti adayları dernekleri ziyaret etti

Batman AK Parti Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri kapsamında halkla buluşmalara devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında STK ve hemşeri dernekleri ziyaretleri yapıldı.

AK Parti adayları dernekleri ziyaret etti
18-10-2015 18:30

Batman AK Parti Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri kapsamında halkla buluşmalara devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında STK ve hemşeri dernekleri ziyaretleri yapıldı. Kayapınarlılar Derneği ve Tillolular Derneğine yapılan ziyarete milletvekili adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz’ün yanı sıra kalabalık bir partili topluluğu da katıldı. Kayapınarlılar Derneği ziyaretinde AK Partili adaylar, ilimize ve bölgemize barışın, huzurun, istikrarın hakim olmasını birinci öncelik olarak gördüklerini belirterek herkesin barış ve kardeşlik için dayanışma içinde olması gerektiğini söylediler. Burada yaptığı açıklamada Milletvekili Ziver Özdemir: “Bölgemizdeki huzur ve insanlarımızın geleceği; seçimlerden ve tüm siyasi düşüncelerden daha önemlidir.” dedi. Kayapınarlılar Derneği’nden sonra topluca Tillolular Derneğine geçen vekil adayları burada da çok sıcak bir şekilde karşılandı. Hem adaylar hem de dernek üyeleri öncelikli ihtiyacın “Barış ve Huzur” olduğu konusunda görüş birliğine vardı. Tillolular Derneği’nde yaptığı konuşmada Batman Milletvekili Adayı Ataullah Hamidi: “Hepimiz kardeşiz, huzurdan ve barıştan daha önemli bir şey yok. Elbirliğiyle bunun için çalışacağız.” dedi. Dernekte daha sonra 1 Kasım seçimleri sonrası Ak Parti’nin yapacağı icraatlar ve geçmişte yapılan hizmetlere değinildi.

MiDYATLILAR DERNEĞİ ZİYARET EDİLDİ

Yoğun bir tempoyla ziyaretlerine devam eden AK Parti Adayları Midyatlılar Derneğini de ziyaret etti. Dernekte yoğun ilgi ile karşılanan adaylar huzur ve güvenin önemini ön plana çıkardı. Milletvekili aday Murat Çiçek Burada yaptığı konuşmada: “Bu ülke hepimize yeter, kardeşliğimiz ve huzurumuz çok önemli. Bunun için çalışacağız.”dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER