Gündem

“Yaşanan olaylardan endişeliyiz”

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin’i makamında ziyaret etti.

“Yaşanan olaylardan endişeliyiz”
10-09-2015 18:30

Batman’a kısa bir süre önce atanan yeni Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin’i makamında ziyaret eden MÜSİAD heyeti hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Türkiye’de son günlerde yaşanan gelişmelerin kendilerini çok ciddi bir şekilde tedirgin ettiğini belirten MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir: “Başta Cizre’de yaşanan olaylar nedeniyle halkımız bilgilendirilmeli. Orada çatışmalar nedeniyle arada kalan masum vatandaşların sıkıntılarını gidermek adına vicdani tedbirler alınmalıdır. Doğu batı arasında kardeşi kardeşe düşman edip ülkede iç savaş çıkarılmak isteniyor. Bunlara prim vermemek adına sağduyulu olmamız gerekir.” ifadelerinde bulundu. 
Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, MÜSİAD Yönetimine teşekkür etti. Çetin: “Ülkemiz karıştırılıp kaos oluşturulmak isteniyor. Ama bunu başaramayacaklar. Devletimiz ve halkımızın kardeşlik inancı buna müsaade etmeyecek. Ülke tekrar eski huzuruna kavuşacak, bundan kimsenin endişesi olmasın.” dedi. MÜSAİD Yönetimi Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin’e MÜSİAD yayınlarından oluşan bir çanta hediye ettikten sonra ederek ziyaret sona erdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER