Gündem

Şehit polis, memleketine uğurlandı

Batman'daki silahlı saldırıda şehit edilen Komiser Yardımcı Burhan Gatfar'ın cenazesi Batman Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törenin ardından memleketi Elazığ'a havayolu ile gönderildi.

Şehit polis, memleketine uğurlandı
02-09-2015 18:56

Batman kent merkezi Cudi Mahallesi Özgürlük Bulvarı Körük Kavşağı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın cenazesi, Batman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle memleketi Elazığ’a gönderildi. Şehit Komiser Yardımcısı’nın özgeçmişinin okunduğu törende eşi Semra Gatfar ve babası Zeki Gatfar’ı Batman Valisi Azmi Çelik teselli etmeye çalıştı. Gözyaşlarının dinmediği cenaze töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Necati Denizci: “Dün gerçekleştirilen haince saldırı teşkilatımızın gözünü korkutamayacaktır. Bugün olduğu gibi yarında devletimizin bekasını, ülkemizin birlik ve beraberliği için meslektaşlarım canları pahasına mücadelesine devam edecektir. Bu hainler, semalarımızdan al bayrağın ineceğini düşünüyorlarsa bilsinler ki ulaşmak istedikleri emeller, bir hayalden öteye gitmeyecektir. Şehidimizin geride bıraktığı ailesinin ve çocuklarının boynu asla bükük kalamayacak, aziz hatırası gururla yaşatıp, gururla yaşayacaklardır. Sana söz veriyorum şehidim gözün arkada kalmasın, bu hain saldırıyı gerçekleştirenler en kısa sürede adalet önünde hesap vereceklerdir.” dedi. 

ŞEHİDİN BABASI AYAKTA DURAMADI

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın ailesi ve babası Zeki Gatfar, tören sırasında ayakta durmakta zorluk yaşadı. Sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu cenaze töreninde şehidin babası Zeki Gatfar zaman zaman fenalık geçirdi.

ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Şehit Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın cenazesine AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Askeri Erkan, Batman Emniyet Müdürlüğü personeli, sevenleri ve birçok kamu kurum müdürü katıldı.  Batman Müftüsü Mahmut Erin’in duası ve helallik istemesi sonrasında şehit Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’ın cenazesi defnedilmek üzere havayolu ile memleketi Elazığ’a gönderildi. | Hüseyin Sakar

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER