Gündem

‘Yeşil alanlarımız çoğalacak’

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü 2015 yılında 30 dekar yeni yeşil alan oluşturma hedefi kapsamında Bayındır mahallesinde 7 dönümlük alanda başlattığı yeni park alanı kazandırma çalışmalarında sona doğru yaklaşıyor

‘Yeşil alanlarımız çoğalacak’
04-08-2015 17:01

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü kente yeni yeşil alanlar kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. 2015 yılı hedefi olarak belirlediği kente 30 dekar yeni yeşil alan kazandırma çalışmaları kapsamında Bayındır mahallesinde yapımına başladığı yeni park hizmete açılması için son rötuşlar yapılıyor. 7 dönümlük bir alanı kapsayan yeni park alanı , Bayındır mahallesi sakinleri için adeta nefes alacakları bir mekan olma özelliği taşıyacak. Önceki ay Pazaryeri, Pınarbaşı ve Kültür mahallelerinde de eş zamanlı olarak Park Bahçe Müdürlüğü tarafından başlatılan 3 ayrı park yapım çalışmaları, Bayındır mahallesindeki bu yeşil alan çalışmasıyla birleştiğinde belediyenin 2015 yılı hedeflerini gerçekleştirme bakımından önemli bir mesafe alınmış olacak.

Yeşillendirme Çalışmalarına Devam!


Batman’ı yeşil bir kent haline getirmek için bu yıl bir dizi proje ve çalışma başlattıklarını dile getiren Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, “Müdürlüğümüz ve teknik ekiplerimiz, planlamamız çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kentin ihtiyaç duyulan değişik bölgelerinde yeşil alan oluşturma faaliyetlerimiz eş zamanlı olarak devam ediyor. Yeşil alanlarımız artacak, Batman Belediyesi olarak bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız.  Bayındır mahallesinde 7 dönümlük bir arsa üzerinde kurulan ve tamamlama aşmasına gelen yeni parkımızın son rötuşları yapılıyor. En kısa sürede hizmete açacağız. Bu parkımız da diğer park sahalarımızda olduğu gibi çocuk oyun gurupları, spor kondisyon aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru, meydan ve kamelyalar ile donatılmış durumda.  Ekiplerimiz son aşama olarak ağaçlandırma ve çimlendirmesini tamamladıktan sonra bu parkımızı halkımızın kullanımına açacağız. Bayındır mahallesine ve halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER