Gündem

HDP’li adaylar destek istedi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız seçim çalışmaları kapsamında kent merkezi, ilçe, belde, köy ve mezralarda HDP’nin “Yeni yaşam” projesini halka aktarıyor.

HDP’li adaylar destek istedi
26-05-2015 17:55

HDP Milletvekili Saadet Becerikli kendisine eşlik eden HDP PM üyesi Osman Ergin, HDP ve DBP’li yöneticiler ile birlikte kent merkezinde Kine Em Parkı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti. HDP broşürlerini esnaflara dağıtarak sohbet eden Becerikli, esnafların sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunan Becerikli, HDP’nin neden mecliste olması gerektiğine işaret ederek, esnaflardan destek istedi. Esnaflardan destek sözü alan Becerikli, halkların özgür ve eşit bir şekilde barış içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için mecliste mücadele edeceklerini kaydetti. 
Milletvekili Adayı Ali Atalan da seçim çalışmaları kapsamında Batman’ın en büyük ilçesi olan Kozluk’ta çalışmalarına devam etti.  Atalan’a Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel, HDP ve DBP’li yöneticiler eşlik etti. Atalan ve beraberindekiler ilk olarak ilçe merkezinde bulunan ve yaklaşık bir ay önce kaybolarak kendisinden bir daha haber alınamayan daha sonra ise cansız bedenine rastlanan Erkan Erkut’un taziyesine katıldı. Ardından ilçedeki diğer taziyeleri ziyaret ederek taziye sahiplerine başsağlığı dileklerinde bulundu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER