Gündem

Konteynırlar çam kokacak

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü artan sıcaklarla birlikte kent genelinde çöp konteynırlarının temizleme ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

Konteynırlar çam kokacak
30-04-2015 18:44

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü artan sıcaklarla birlikte kent genelinde çöp konteynırlarının temizleme ve dezenfekte çalışmalarına başladı. Çöp konteynırlarının ilaçlanma çalışmalarının düzenli bir şekilde süreceğini belirten Eşbaşkan Yardımcısı Nasır Taş: “Batman Belediyesi olarak kent genelinde çöp toplama noktalarımızın tamamında iki günde bir bütün konteynırlarımızı ilaçlayacağız. Yine bunun yanında kentin en önemli üç caddesi olan Diyarbakır Caddesi, Gülistan Caddesi ve Sanat Sokağı da aynı şekilde belli aralıklarla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yıkanacaktır” dedi. 

Halkımız çalışmamızı sahiplenmeli

Batman kent merkezinde çöp konteynırları temizliği başlatıldı. Çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesinde kullanılan ilacın çam kokulu olduğunu dile getiren Batman Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Nasır Taş: “Artan sıcaklarla birlikte konteynırlardan yayılan kokuların önüne geçmek, biriken çöplerde sinek ve zararlı haşerelerin üremesinin önlenmesi bu ilaçlama sayesinde mümkün olabilecek. Kullandığımız ilaç konteynırları temizleme özelliğine sahiptir ve iki günde bir kullanılacak bu özel ilaç sayesinde bir kaç hafta içinde bütün konteynırlar ilk günkü gibi yeni ve temiz görünümünü yeniden kazanacak. Ekiplerimiz ilkbahar ve yaz ayları boyunca bu çalışmalarını aralıksız sürdürecek, halkımızdan beklentimiz, çöplerini düzenli olarak konteynırlara bırakmaları, bu konuda ekiplerimize yardımcı olmaları konteynırlarına sahip çıkmalarıdır” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER