Spor

“Hedeflerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz”

Batman Spor Akademisi’nin kuruluşundan bugüne yapılan çalışma ve ulaşılan hedeflerin değerlendirildiği basın açıklaması Gençlik Spor Akademisi’nde yapıldı. 7 yıl önce hedeflerle yola çıkan ve hedeflerini bir bir gerçekleştiren Batman Spor Akademisi, bu yıl kendi bünyesinde yetiştirdiği 10 sporcuyu üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) bölümlerine yerleştirdi.

“Hedeflerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz”
16-08-2015 18:19

Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu 7 yıldan bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan Velioğlu; “Batman Spor Akademisi olarak 7 yıl önce yola çıktığımızda kendimize kısa, orta ve uzun vade de ulaşılacak hedefler koymuş ve çalışmalara başlamıştık. Kısa vadede sporun tanıtımı ve sporun bedensel ve ruhsal kazanımlarını spor yapmak isteyen gençlerimize anlatmak ve gençlerimizi sokaktan alıp spora kazandırıp dünya şampiyonluğuna doğru taşımaktı. Geçen süreç içinde belirlediğimiz kısa vade hedeflerimizi gerçekleştirmiş, orta vadede hedeflediğimiz önemli adımları da atmış bulunmaktayız. Kısa vadede ki hedeflerimizde Türkiye Şampiyonlukları, Balkan ve Avrupa Şampiyonlukları elde ederek hedeflerimizi pekiştirdik. Orta vadedeki hedeflerimize gelince, spora Batman Spor Akademisi’nde başlayan gençlerimizin başarılarını akademik başarı ile taçlandırmaktı. Bugün itibarı ile Batman Spor Akademisi olarak bünyemizde eğittiğimiz 10 sporcumuzu üniversitelerin BESYO bölümlerine yerleştirdik. Bununla yetinmedik sporun bölgede başarısını devamlı kılmak ve yaygınlaştırmak için bölge illerinde kurulmasında emek harcadığımız kardeş spor kulüplerinin tamamından da ayrıca üniversitelerimizin BESYO bölümlerine 50’nin üzerinde gencimizin bu yıl yerleşmiş olması bizim için mutluluk vericidir. Ayrıca kardeş spor kulüplerinin arasına, ilimizde kuruluşu tamamlanan Gençlik Spor Akademisi’nin de, bundan sonra hizmet edecek olması, bizim orta vadedeki hedeflerimizden biri olan federasyonun kurumsal sistemini bölgede oturtmak için önemli bir adımıydı. Sporda bireysel başarı ve çalışmanın yerini alacak olan kolektif çalışma ile sporda hedef çıtası daha da yüksek noktaya taşınacak.  Özelde ilimiz genelde bölgemiz sporun merkezi ve markası olacak. Her geçen gün büyüyen şehrimizin sporda hak ettiği yere gelmesi için Batman Spor Akademisi ve kardeş kulüp olan Gençlik Spor Akademisi ile koordineli çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ben kardeş kulüp Gençlik Spor Akademisi Mili Takım Antrenörü Murat Bulut kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“SPORDA BAŞARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Gençlik Spor Akademisi ve Milli Takım Antrenörü Murat Bulut’da yaptığı kısa açıklamada; “Derneğimizin kuruluşunda manevi katkılarını esirgemeyen Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü hocamız Abdulaziz Velioğlu’na teşekkür ediyorum. İlimizde ve bölge illerinde bulunan kardeş kulüplerle birlikte sporda başarı için çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER