Gündem

Vali Çelik, vatandaşlarla bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısı ile Yeni Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda Vali Azmi Çelik, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Çelik, vatandaşlarla bayramlaştı
27-09-2015 18:06

Batman Valisi Azmi Çelik, Kurban Bayramı’nın birinci günü Yeni Kültür Merkezi’nde Batman’daki Kamu Kurum Müdürleri, vatandaşlar ve çocuklar ile bayramlaştı. Resmi bayramlaşma programına Batman Valisi Azmi Çelik, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Batman eski Milletvekili ve AK Parti Batman 1. sıra Milletvekili Adayı Ataullah Hamidi, Vali Yardımcıları, Kamu Kurum Müdürleri, Askeri Erkan, İş Adamları, Sivil Toplum Kuruluşu ve Siyasi Parti Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI

Kültür Merkezi’nde düzenlenen resmi bayramlaşma töreni sonrasında Vali Azmi Çelik ve beraberindekiler şehit ailesi ve bir gazi ailesine ziyarette bulunarak bayramlarını kutladı. Vali Çelik, bir süre önce vefat eden Kore Gazisi Osman Esendemir'in ailesinin yanı sıra 2005 yılında Şırnak'ta vatani görevini yaparken şehit olan Er Nevzat Akçil'in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutlayıp onlarla bir süre sohbet etti.

ASKER VE POLİSLERLE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı dolayısı Batman Valisi Azmi Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ziraddin Mammadov, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile birlikte görev başındaki polis ve askerleri ziyaret etti. Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’ndeki Jandarma Karakolu ile Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çelik ve beraberindekiler polis ve askerlerle de bayramlaştı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER