Gündem

“Koalisyonu rüyalarında görürler”

7 Haziran genel seçimleri kapsamında ilçe gezilerine devam eden AK Parti Batman Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Ahmet İnal ve Murat Güneştekin ziyaretlerine devam etti.

“Koalisyonu rüyalarında görürler”
27-05-2015 18:34

Bir süre önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan, geçtiğimiz günlerde de cansız bedenine ulaşılan Erkan Erkun’un taziyesine katılan AK Parti Milletvekili adayları, Erkun ailesine başsağlığı diledi. Erkan Erkun’un bulunması için her türlü çabayı sarf ettiklerini belirten Özdemir: “Genç kardeşimizin ölümünden dolayı, büyük bir teessür içindeyim.” dedi.

HASANKEYF’TE 112 ACİL İSTASYONU AÇILDI

Hasankeyf’te yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan “Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” açılışı İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca ve Kamu Hastaneler Birliği Sekreteri Hakan Pamukçu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Özdemir, AK Parti’nin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük başarılara imza attığını söyledi. AK Parti hükümetlerinin son 12 yılda ve özellikle sağlık alanında attığı adımların büyük önem taşıdığına dikkat çeken Özdemir, AK Parti olarak, sağlıkla birlikte istikrarın devam etmesi için büyük bir özveri gösterdiklerini, koalisyon yıllarına özlem duyanların ise bunu ancak rüyalarında görebileceklerini belirtti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER