Gündem

Silahla vurdular, kulağını kestiler!

Batman Karşıyaka Mahallesi’nde evinden çıktığı sırada N.B. isimli vatandaş, kimliği belirsiz 5 kişi tarafından önce dövüldü, sonra silahla sol bacağından vuruldu yetmedi sağ kulağını kestiler.

Silahla vurdular, kulağını kestiler!
26-08-2015 19:00

Batman kent merkezi Karşıyaka Mahallesi 212. sokakta sabah saat 07:30 sıralarında meydana gelen olayda, işe gitmek için evinden çıkan N.B. isimli 28 yaşındaki vatandaş kimliği belirsiz 5 kişi tarafından önce dövüldü, sonra silahla sol bacağından vuruldu o da yetmedi sağ kulağını kestiler. Durumu ciddiyetini koruyan N.B.’nin namus davası nedeni ile dövülüp, silahla vurulduktan sonra kulağının kesildiği iddia edildi. 

NAMUS DAVASI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Karşıyaka Mahallesi’nde oturan N.B. isimli şahısın namus davası nedeni ile silahla sol bacağından vurulduktan sonra sağ kulağının kesildiği iddia edildi. Mahalle sakinlerinin silah sesini duyması üzerine kapıya çıktıklarında yerde kanlar içinde yatan N.B.’yi gördükleri ve hemen sağlık ekiplerine ile polise haber verildikleri öğrenildi. Ambulansla Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan N.B.’nin hemen ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis saldırganların bulunması için inceleme başlattı.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER