Gündem

Temel tiyatro eğitim kursları başladı

Batman Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Semra Güneş Batman Belediyesi ve Mizgin Kültür Merkezi ile birlikte dördüncü dönem temel tiyatro eğitimlerinin başladığını, tiyatro eğitimlerine katılmak isteyenler için son başvuru tarihin 10 Kasım olduğunu duyurdu.

Temel tiyatro eğitim kursları başladı
27-10-2015 18:54

Batman Belediyesi ve Mizgin Kültür Merkezi (Navenda Çanda Mizgin) dördüncü dönem temel tiyatro eğitimleri başlıyor. Batman Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Mizgin Kültür Merkezi işbirliğiyle verilecek kurslar için son başvuru tarihi 10 Kasım. Temel tiyatro eğitimleri kurslarına katılmak isteyenler başvurularını Halk Evleri, Yılmaz Güney Sineması, Mizgin Kültür Merkezi ve Batman Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na yapabilecekleri belirtildi. 

TİYATRO KURSLARI GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Tiyatro eğitim kurslarının 15 yaş üstü kadın ve erkekleri kapsadığını belirten Eş Başkan Yardımcısı Semra Güneş: “Batman Belediyesi olarak sürdürdüğümüz bu çalışmalarla gençlerimize kendilerini ifade edebilecekleri önemli bir imkan sunuyoruz. 15 yaş üstü gençlerimiz dönem boyunca burada temel tiyatro eğitimlerini alabilecek. Yapılacak başvurulara göre sınıflarımızı belirleyeceğiz. Başvurulara ve öğrencilerimizin taleplerine göre Musa Anter, Ahmet Kaya ve Mehmet Sincar halk evlerinde eğitimler verilecektir. Eğitimlerin saati ve haftalık gün sayısı yine kursiyerlerimizin taleplerine ve durumlarına göre belirlenecek. Burada vereceğimiz eğitim kurslarımız, 2015-2016 sezonunun sonuna kadar devam edecek. Sezon sonuna doğru kursiyerlerle oyun gösterimi yapılacak. Bunun dışında kursa katılan öğrencilerimize katılım belgesi verilecektir.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER