Gündem

‘Dur’ ihtarına uymadı kaza yaptı

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan kamyonet sürücüsü kaza yaparak durabildi.

‘Dur’ ihtarına uymadı kaza yaptı
25-08-2015 19:09

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan kamyonet sürücüsü kaza yaparak durabildi. Kamyonette yapılan inceleme sonucunda toplam 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 
Batman - Hasankeyf Kavşağı’nda durumundan şüphelenilen 1 kamyoneti durdurmak isteyen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan kamyonet sürücüsü V.A. havanın yağışlı olması sebebi ile yaşanan kovalamaca esnasında yol kenarında bulunan mucurlu alana girerek trafik kazası yaptıktan ve takla attıktan sonra durabildi. Kamyonette yapılan incelemede çeşitli markalarda toplam 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçiren polis ekipleri, olayla ilgili olarak da V.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındığı belirtilirken, V.A. hakkında “Sigara Kaçakçılığı Yapmak” suçundan yasal işlem başlatıldığı öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ele geçirilen 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigaranın piyasa değerinin yaklaşık 237 bin TL olduğu ifade edilerek, sigara kaçakçılığı yapan şahıs ve şahıslarla mücadelenin hız kesmeden devam edeceği kaydedildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER