Gündem

“Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 1 Kasım seçim çalışmalarına başladı.

“Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz”
08-10-2015 18:43

Batman’da seçim çalışmalarına başlayan Milletvekili Ziver Özdemir, önümüzdeki seçimlerde halka kendilerini daha iyi anlatabilmek için herkesi ve her kesimi ziyaret edeceklerini söyledi. Şehir merkezinde bazı ailelere taziye ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Özdemir ve beraberindeki heyet, acılı ailelere başsağlığında bulunarak taziyelerini iletti. Hac farizasını yerine getiren Özgür-Der Batman Şube Başkanı Şefik Sevim’i evinde ziyaret eden Milletvekili Özdemir, hayırlı olsun dileklerini iletti.

MAHALLELİ GENÇLERLE SOHBET

Gültepe Mahallesi’nde esnaf, mahalleli ve gençlerle bir araya gelen Milletvekili Özdemir, önümüzdeki seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. AK Parti’nin son seçim beyannamesiyle toplumun tüm kesimlerinin yanı sıra özellikle gençlere yönelik çok önemli taahhütlerde bulunduğunu anlatarak, bu adımların hayata geçirilebilmesi için gençlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin 13 yılda başardıklarının referansıyla taahhütte bulunduğu hizmetleri de hayata geçirebilmesi için önümüzdeki seçimlerin önemine değinen Milletvekili Özdemir: “Gelişmiş, huzurlu, kardeşlik içinde bir arada yaşam için ve daha gelişmiş bir ülke için sizlerin desteğinizi bekliyoruz.” dedi.

YASİN BÖRÜ VE ARKADAŞLARI UNUTULMADI

Son olarak 6-8 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen törene katılan Milletvekili Özdemir, burada okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve konuşmaları dinledi. Bölgenin her zamankinden fazla huzur ve barışa ihtiyacı olduğunu dile getiren Milletvekili Özdemir, toplumun vicdanında derin yaralar açan cinayet ve katliamların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunduklarını belirtti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER