Gündem

Çöp dağları oluştu!

Batman Belediyesi’nin Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı sonrasında iş bırakma eylemi cadde ve sokaklarda çöp dağlarının oluşmasına neden oldu.

Çöp dağları oluştu!
13-10-2015 19:16

Batman Belediyesi’nin Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı sonrasında iş bırakma eylemi cadde ve sokaklarda çöp dağlarının oluşmasına neden oldu. Cadde ve sokaklardaki çöp konteynırlarında biriken çöplerin toplanmamasına tepki gösteren esnaf ve mahalle sakinleri: “Meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için bizler de büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Ama Batman Belediyesi’nin asli görevlerinden biri olan temizlik aksatılacak bir konu değildir. Zaten çöp konteynırları bakteri ve mikrop yuvası. İki gündür çöpler toplanmıyor ve artık çöpler konteynırlara sığmaz oldu. Belediye yetkililerinin bir an önce iş bırakma eylemini sona erdirmesini ve temizlik görevlilerinin çöpleri toplamasını istiyoruz.” dediler. 

ULAŞIMDA DA SORUN YAŞANIYOR!

Batman Belediyesi’nin grev kararı sonrasında toplu taşıma araçlarının da parklara çekilmesi ile ulaşımda sorun yaşayan vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. Otobüslerin çalışmamasına tepki gösteren bazı vatandaşlar: “Kimimizin evi Kuyubaşı TOKİ’de, kimimizin evi Gültepe Mahallesi’nde. Bazı noktalara minibüsler gitmiyor ve sadece otobüsler bu yerlere gidiyor. İki günden bu yana otobüsler çalışmadığı için genellikle minibüse bindikten sonra bile bir süre yürümek zorunda kalıyoruz. Belediyemiz hem çöpleri toplamayarak hem de ulaşımımıza engel olarak bize ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz.” dediler. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER