Gündem

Suikast mi düzenleyecekti!

Karatay polis lojmanlarını gözetlerken yakalanan ve üzerinde bir tabanca ve 26 mermi ile yakalanan Irak asıllı bir kişi cezaevine gönderildi.

Suikast mi düzenleyecekti!
06-07-2015 18:41

Karatay polis lojmanlarını gözetlerken yakalanan ve üzerinde bir tabanca ve 26 mermi ile yakalanan Irak asıllı bir kişi cezaevine gönderildi. Batman’da ve çevre il ve ilçelerdeki askeri ve emniyete ait çeşitli noktaları farklı tarihlerde gözetlediği öğrenilen Irak asıllı 24 yaşındaki Cemal Muhammed isimli genç geçen hafta Karatay Polis Lojmanlarını gözetlerken nizamiye kapısında görevli polis memurunun dikkati sonucu yakalandı. Şüpheli şahsın yapılan üst aramasında bir adet tabanca, 26 adet mermi, bir adet USB, bir adet yedek şarjör ve 8 kadın gerilla fotoğrafı ele geçirildi. 

POLİS KARAKOLUNU DA GÖZETLEMİŞ

Şüpheli şahıs Cemal Muhammed’in daha önce de 10 Nisan Polis Karakolunu tren rayları üzerine gelerek 3 gün boyunca gözetlediği kamera kayıtlarından belirlenirken, Kurtalan’da da askeri bir noktayı gözlemlediği öğrenildi. Eylem amacıyla Batman’a geldiği öğrenilen Irak asıllı Cemal Muhammed, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Batman Cezaevine gönderildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER