Gündem

Çiçek: Bu ülke hepimize yeter

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Avukat Murat Çiçek, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında, ülkemizin sorunlarını ve gündemini toplumun tüm katmanlarıyla konuşmaya devam ediyor.

Çiçek: Bu ülke hepimize yeter
14-10-2015 18:47

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Avukat Murat Çiçek, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında, ülkemizin sorunlarını ve gündemini toplumun tüm katmanlarıyla konuşmaya devam ediyor. Çiçek, Batman’ın sorunları ve ülke gündemiyle ilgili yaptığı ziyaretlerde Batman’ın, bölgenin ve ülkenin sorunlarını çok iyi bildiğini, Akil İnsanlar Heyeti’nde raportörlük yaptığını ve halkın sorunlarını, acılarını, beklentilerini yerinde izlediğini seçilmesi durumunda bölge insanları için elinden geleni yapacağını söyledi. Çiçek: “AK Parti 2002’de halkın seçtiği desteklediği ve bugünlere getirdiği bir Halk Hareketi’dir. Amacımız, hayatı durdurmak değil; akan kanı, şiddeti ve gözyaşını durdurmaktır. Önce kan durmalı, önce barış gelmeli, sonra da insanımıza hizmet yapmalıyız. Yıkmak her zaman kolay, yapmak zordur ve emek ister. Biz yapıcıyız ve yapmak için yola çıktık; 14 yıllık icraatımız bizim en büyük referansımızdır. Kimseye boş hayal ve vaatlerde bulunmuyoruz. Türkiye’yi 14 yılda nerden nereye getirdiğimiz ortada. Allahın izniyle yeniden barış ve kardeşlik ortamı kurulacak ve hizmetlere devam edeceğiz.” dedi. 

“KARDEŞÇE YAŞAM SEÇENEĞİNDE ISRAR EDELİM”

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Avukat Murat Çiçek gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnsana barış ve huzur getirmeyen hiçbir doktrin, ideoloji ve yapılanma insanın yüreğinde yer bulamaz diyen Çiçek: “Dayatma, baskı ve algı operasyonlarıyla halkı bir süre oyalar inandırabilirsiniz ama eksiktir ve maskeler er geç düşer. Hepimiz kardeşiz ve bu ülke hepimize yeter. Soruyorum herkese; konuşarak çözemeyeceğimiz ne var? Bölgemiz, insanımız ve ülkemiz için bugün olmazsa olmaz denen tek şey; Barıştır. Bir ülkede barış ortamı sağlanmadan istikrar hizmet ve ilerleme olmaz. Barış dilinin dışındaki tüm söylemler, insanımıza hizmet etmez. Barış dilini hakim olduğu bir kent ve bölgede huzur içinde yaşamak hepimizin hakkıdır. Kürt halkı Türkiye’nin en mert en sıcakkanlı en inançlı halkı olarak bilinir. İnsanımıza yakışan kardeşçe yaşama seçeneğinde ısrar etmektir. Kavga ve şiddet sadece silah ve savaş baronlarına hizmet eder. İşte yanı başımızda Suriye. Emperyalistler, vampirler her gün bombalıyor ve parçalıyor. Bu bize bir şeyler anlatmıyor mu? Bunlar Irak’a demokrasi getirmek için mi gelmişlerdi? Suriye’ye barış ve özgürlük için mi girdiler? Dün Irak, bugün Suriye yarın Türkiye neden olmasın. Emperyalistler için aslolan sömürü, kan ve petroldür. İnanıyorum ki inanç birliğimiz bizi tüm emperyalist işgallerinin dışında tutacaktır.” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER