Gündem

“Bir kez daha yetki istiyoruz”

AK Parti Batman Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri kapsamında esnaf ziyaretleri, taziye ziyaretleri, seçim lokali ziyareti ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

“Bir kez daha yetki istiyoruz”
29-10-2015 18:53

Halkın acısını, sevincini, sorunlarını dinleyen AK Parti Batman Milletvekili Adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz, partilerinin icraatları ve projelerini vatandaşlara anlattı. Adaylar tarafından yapılan ortak açıklamada: “Öncelikle bu seçimin sonucu ne olursa olsun halkımızı kaos ve provokasyonlara karşı uyanık ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Halkın tercihlerine saygı göstermek, demokrasinin gereğidir. Demokrasilerde seçimlerden başka seçenek yok. Halkın tercihine, milletin iradesine her zaman saygılı olduk ve boynumuz kıldan ince. Biz halka inanıyoruz ve her zaman millet iradesini ön planda tuttuk. Partimizin beyannamesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik projeler var. 1 Kasım’dan sonra inşallah bu projeleri sizlerin vereceği destekle uygulamaya koyarak 14 yıldır yaptığımız hizmetlere kesintisiz olarak devam edeceğiz. AK Parti’nin adayları bu halkın içinden çıkmış ve Batman’ın sorunlarını çok iyi bilen adaylardır. Batman ve ülkemiz için yeniden desteğinizi istiyoruz.” ifadelerinde bulundular. 

“AK PARTİ GERÇEK BİR HALK HAREKETİDİR”

Türkiye için, millet için, güvenli ve güçlü yarınlar için hayalleri, umutları ve projeleri olan bir halk hareketi olduklarını belirten AK Parti Batman Milletvekili Adayları: “Halktan aldığını yine halka hizmet olarak geri veren gerçek bir halk hareketiyiz. IMF borçlarıyla değil, kendi gücümüzle kalkınmayı hedefleyen ve başaran bir hareketiz. Önceliğimiz yine Barış Süreci ve akan kanın mutlaka durması olacak. Türkiye’yi sözü dinlenen dünyanın saygın ülkeleri arasına koymak için, yatırım ve hizmetlerin devamı için, Çözüm Süreci ve Yeni Anayasa için, Güneydoğu’nun incisi Batman’ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için halkımızdan bir kez daha yetki istiyoruz.” şeklinde konuştular.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER