Gündem

PETROLSPORLU TENİSÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Kıbrıs’ta yapılan Türkiye Minik ve Yıldız Masa Tenisi Turnuvası’nda Batman’ı temsil eden Petrolsporlu masa tenisçi İbrahim Atuğ, minikler Türkiye Şampiyonu oldu.

PETROLSPORLU TENİSÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU
05-05-2015 17:32

Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi’nde rakibiyle yaptığı 9 karşılaşmanın 7’sini kazanarak Türkiye Şampiyonu olan İbrahim Atuğ Batman’da coşkulu bir şekilde karşılandı. Tenis Federasyonu yetkilileri Batman Petrolspor’un son yıllarda almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı Petrolspor Kulüp Başkanı başta olmak üzere yönetim kurulunu tebrik etti. Tenis Federasyonu yetkilileri, Batman’ı ziyaret ederek masa tenisi milli takım kampı düzenlemek istediklerin belirtti.

AKIN: BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, son yılarda birçok salon sporları dalında aldıkları başarıların tesadüf olmadığını belirterek: “Başarılar planlı ve programlı çalışmanın ürünüdür. Kuzey Kıbrıs’ta yapılan Türkiye en iyi minik ve yıldız masa tenisi şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz İbrahim Atuğ ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER