Gündem

Konut sahipleri tapularını aldı

Batman Barajı’nın yapımından etkilenen vatandaşlar için Aydınkonak Mahallesi’nde inşa edilen 132 adet iskân konutunun tapuları Batman Valisi Azmi Çelik’in katılımı ile törenle hak sahiplerine verildi.

Konut sahipleri tapularını aldı
11-10-2015 18:34

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen tapu dağıtım törenine, Vali Azmi Çelik, Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Yardımcıları; Ertuğ Şevket Aksoy ve Şener Şağlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurumlarının yöneticileri ve konut sahipleri katıldı. Törende konuşan Vali Azmi Çelik, vatandaşların kendi konutlarında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmeleri temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından hak sahiplerine Vali Azmi Çelik, Milletvekilimiz Ziver Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tarık Yaşar tarafından konutların tapuları verildi. Tören sonrası Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda düzenlenen kokteylde Vali Çelik, konut sahipleriyle bir süre sohbet etti.

MÜZEPARK ZİYARET EDİLDİ

Tapu dağıtım töreninden sonra Vali Azmi Çelik, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve beraberindekiler, Dicle Kalkınma Ajansı’nın desteği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile Batman Müze Müdürlüğü bahçesinde yapılan Batman Müzepark’ı ziyaret etti. Müzepark’ta inşa edilen kerpiç ve yöresel evler, teşhir alanları, oyun taşları ve uygulama alanlarında incelemelerde bulunan Vali Çelik, yetkililerden bilgi aldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER