Gündem

HSYK Yaz kararnamesi açıklandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi 2015 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. HSYK tarafından çıkarılan yaz kararnamesi dolayısı ile Batman’da görev yapan 34 Hakim ve Savcı farklı illere atanırken yerlerine ise 34 yeni isim görevlendirildi.

HSYK Yaz kararnamesi açıklandı
14-06-2015 18:33

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesi 2015 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. HSYK tarafından çıkarılan yaz kararnamesi dolayısı ile Batman’da görev yapan 34 Hakim ve Savcı farklı illere atanırken yerlerine ise 34 yeni isim görevlendirildi. 
Batman adliyesinde görev yapan ve normal görev süresini tamamlamayan Cumhuriyet Savcısı Ali Pehlivanoğlu ile Hakim eşi Tuba Öğmen Pehlivanlıoğlu İstanbul Anadolu Mahkemesine atandılar. Batman Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gönül Adana Cumhuriyet Savcılığına, Hakim Hasan Çay Bandırma Hakimliğine, Hakim Ceylan Doğan Sevinç Tarsus Hakimliğine Cumhuriyet Savcısı Semra Duran Çubuk Cumhuriyet Savcılığına, Hakim Gökhan Türkkan Mersin Hakimliğine, Hakim Ayvaz Cebre Çorum Hakimliğine, Cumhuriyet Savcısı Şener Gülmedi Manyas Cumhuriyet Savcılığına, Hakim Filiz Karadağ Gülmedi Manyas Hakimliğine, Hakim Serkan Akgün Seydişehir Hakimliğine, Hakim Şaban Oğuz Campolat Sivaslı Hakimliğine, Cumhuriyet Savcısı Emre Gültek İscehisar Cumhuriyet Savcılığına, Hakim Kübra Pamuk Gültek İscehisar Hakimliğine ve Hakim Bircan Şeker Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanırken Gercüş Cumhuriyet Savcısı Ayşe Çakar Yargıtay Tetkik Hakimliğine, Gercüş Cumhuriyet Savcısı Gürhan Murat Tekin Yargıtay Tetkik Hakimliğine, Sason Cumhuriyet Savcısı Nazan Güneri Çan Cumhuriyet Savcılığına, Sason Cumhuriyet Savcısı Hasan Hüzmeli Görele Cumhuriyet Savcılığına, Sason Hakimi Nurcan Kubal Hüzmeli Görele Hakimliğine, Sason Hakimi Aykut Doğanay Kaş Hakimliğine, Kozluk Hakimi Merve Gün Bilecek Hakimliğine, Kozluk Cumhuriyet Savcısı Hüsnü Gün Bilecek Cumhuriyet Savcılığına, Kozluk Hakimi İsmail Çıtak Beyşehir Hakimliğine, Kozluk Hakimi Sultan Poyraz ise Bünyan Hakimliğine verildiler. Batman Adliyesinde İdare Mahkemesi üyesi olarak görev yapan Gültekin Çetin Sakarya Vergi Mahkemesi üyeliğine, aynı mahkemenin üyesi olan Meral Öztürk de Siirt İdare Mahkemesi üyeliğine tayin edildiler.

YENİ HAKİM VE SAVCILAR

HSYK Yaz kararnamesi ile kadrosu Batman’a çıkan hakim ve savcılar ise: Ahmet Güler Batman C.Başsavcı Vekilliği, Köksal Yavuz Batman C.Savcılığına, Harun Akca Batman Hâkimliğine, Cemal Aytan Batman C.Savcılığına, Hacer Dikmen Batman Hâkimliğine, Özlem Aytan Batman Hâkimliğine, Vakkas Sait Dikmen Batman Hâkimliğine, Murat Yıldırım Batman C.Savcılığına, Ebru Öner Tosun Batman Hâkimliğine, Yahya Tosun Batman Hâkimliğine, Mete Kıvrak Batman Hâkimliğine, Ali Osman Tosun Batman C.Savcılığına, Hilal Sanioğlu Akca Batman Hâkimliğine, Mehmet Şerif Kartal Batman C.Savcılığına, Hicret Gazioğlu Batman Hâkimliğine, Mikail Gazioğlu Batman C.Savcılığı’na olarak belirlendi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER