Gündem

Özdemir, Atılgan ailesini ziyaret etti

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Batmanlı İbrahim Atılgan ve 9 yaşındaki oğlu Veysel Deniz Atılgan’ın Gercüş’teki taziyesine katıldı.

Özdemir, Atılgan ailesini ziyaret etti
13-10-2015 19:07

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Batmanlı İbrahim Atılgan ve 9 yaşındaki oğlu Veysel Deniz Atılgan’ın Gercüş’teki taziyesine katıldı. Milletvekili Özdemir beraberindeki heyetle birlikte Gercüş’te bazı taziye ziyaretlerinde bulundu. Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden İbrahim Atılgan ve oğlunun Gercüş ilçesindeki taziyesine giden Milletvekili Özdemir, acılı aileye başsağlığında bulundu. 

SALDIRILAR HUZUR VE KARDEŞLİĞİ YOK ETME AMAÇLI

Türkiye’deki demokratik ortama, barışa ve kardeşliğe yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının uzun zamandır devam eden bir oyunun son halkası olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özdemir, toplumun bir çok kesimini karşı karşıya getirerek huzur ve kardeşlik ortamını yok edip kaos oluşturmak isteyen dış destekli odakların giriştiği bu saldırıların son bulması temennisinde bulundu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER