Gündem

Batman’a dev eğlence yatırımı

Batman’da eski tekel binası yolunda dev eğlence yatırımı yapıldı.

Batman’a dev eğlence yatırımı
28-09-2015 18:36

Batman’da eski tekel binası yolunda dev eğlence yatırımı yapıldı. Bayram arifesinde hizmete giren Nas Lunapark Tesisleri açıldığı günden beri Batmanlıların büyük beğenisini kazanıyor. 10 dönüm arazi üzerine modern bir şekilde hizmete giren Nas Lunapark Tesisleri, 12 güvenlik ve 50’ye yakın teknik personeli ile açıldı. 50 bin adet ücretsiz bilet dağıtımı yapılacağını belirten Nas Lunapark Tesisleri sahibi Necdet Nasıroğlu; “Salı gününden itibaren kendi ellerimizle tüm kamu kurum ve kuruluşlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına, esnaflarımıza, Oda ve Sendikalara, elemanlarımız ve araçlarımızla ücretsiz bilet dağıtımı yapacağız. Tanıtım amaçlı yapacağımız bilet dağıtımının ardından yenileme ve tanıtım çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.”diye konuştu. Yeni açılmasına rağmen Nas Lunapark Tesislerinde tüm eğlence makinelerinin olduğunu belirten işletme sahibi Necdet Nasıroğlu; “10 bin metrekare alan üzerinde kurduğumuz Lunaparkımızda şimdilik balerin, çarpışan otolar, gondol, dönme dolap, elma kurdu, tren, büyük ve küçük uçan sandalye, havalı uçak, kanyon arabaları, mini dolap, Kami Kaze (Rancer) ve daha bir çok eğlence makinelerimiz tecrübeli ve uzman personellerimiz gözetiminde hizmete girdi. Önümüzdeki Nisan ayına kadar Türkiye’nin en seçkin lunaparklarında bulunan tüm makinelerle hizmetimize hizmet katmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu. 

MODERN SOSYAL TESİSLERİ

Nas Lunapark Tesislerinin sahibi Necdet Nasıroğlu, işletmelerinde bugüne kadar yapılmayanı yaptıklarını ve bunu başardıklarını belirterek: “Türkiye’nin nadir yerlerinde bulunan tesislerden daha iyisini Batman’a kazandırdık. Sosyal tesislerimiz kısa zamanda hizmete girecektir. Burada lokanta, cafeterya, pastane, mini market, bay ve bayan WC’ler, Bay ve bayan mescitler, çocuk emzirme odası, dinlenme odası, 2 dönümlük otopark alanı, oto yıkama yağlama yeri, özel güvenlik ve daha bir çok kalemde hizmetteyiz.” dedi.

62 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Yeni açılmalarına rağmen şimdilik 62 kişiyi istihdam ettiklerini belirten Nas Lunapark Tesislerinin sahibi Necdet Nasıroğlu; “Bacasız fabrika gibiyiz. 62 olan personel sayımızı sosyal tesislerimizin bitimi ve yeni eğlenme makinelerimizin gelmesiyle personel sayımızı 100 yapmayı hedefliyoruz. Bunu da 5 ile çarptığınız zaman 500 kişiye ekmek vermenin onuru ve mutluğunu yaşıyoruz. İş adamlarımız yatırım yaparken, işsiz gençlerimizin de istihdam edilme yönlerini de ele almalıdır. Batıya değil, Batman’a yatırım yaptığım için çok mutluyum.” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER