Gündem

İstifa eden AK Partililere HDP’nin rozetleri takıldı

AK Parti’den istifa eden İl Genel Meclisi Üyesi Burhan Saran, AK Parti Kozluk İlçe Başkan Yardımcısı Servet Barlık ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Altaç, düzenlenen tören ile HDP’ye katıldı.

İstifa eden AK Partililere HDP’nin rozetleri takıldı
20-05-2015 18:57

AK Parti İl Genel Meclis üyeliğinden istifa ederek HDP'ye geçen ve boynunda HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kaşkoluyla konuşan Burhan Saran, tüm sorunlarının çözüleceği adreste olduklarını söyleyerek: "Biz evimize geldik. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. AKP Kozluk İlçe Başkan Yardımcısı Servet Barlık söz alarak: "Damarlarında Kürt kanı taşıyan bütün herkesin gelmesi, durması ve savunması gereken parti HDP'dir. HDP ile aşamayacağımız, yıkamayacağımız hiçbir baraj yoktur." dedi. İlhan Altuç ise HDP'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, bu günden sonra halklarının yanında yer alacaklarını ifade etti.

“DÜNYANIN GÖZLERİ ÜZERİMİZDE”

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün katılımı ile HDP Merkez seçim lokalinde eski AK Partili yeni HDP’lilerin rozetleri çok sayıda partilinin katılımı ile takıldı. Rozet takma töreninde konuşan Ahmet Türk: “Dünyanın gözleri üzerimizdedir. Böyle hassas bir süreçte yeniden doğuşun gündeme geldiği bir süreçte, 7 Haziran’da bir seçimle karşı karşıyayız. Ödenen ağır bedellere karşı bizim de insanlarımıza ulaşmamız lazım. Artık siyasi parti yok. Ben, samimiyetle söylüyorum AK Parti’li de olsaydım, CHP’li de olsaydım bu seçimde halkımın yanında olacaktım.” dedi. | Hüseyin Sakar

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER