Gündem

Özdemir’den hastane açıklaması

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, inşaatı bir süredir duran Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özdemir’den hastane açıklaması
26-08-2015 18:54

Milletvekili Özdemir, hastanenin inşaatında zemin etüdü dolayısıyla bir gecikmenin yaşandığını ancak bu sorunun aşıldığını belirterek inşaatın en kısa zamanda hızlı bir şekilde başlayacağını söyledi. TOKİ tarafından 19 Mart 2014 tarihinde ihalesi yapılarak yer teslimi 30 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen hastane inşaatının doğal gaz borusu deplase işlemi ile ilgili sorundan dolayı  geç başladığını hatırlatan Milletvekili Özdemir, ancak kazı çalışmalarının başlanmasının ardından medyada yer alan bazı olumsuz haberlerden dolayı inşaat çalışmalarının durdurulduğunu bunun üzerine Van 100. Yıl Üniversitesi ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi heyetleri tarafından inşaat zemininde inceleme yapıldığını ve bir rapor hazırlandığını dile getirdi. 

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLECEK

Hazırlanan raporda zemin etüdünde herhangi bir deprem fay hattının olmadığı sadece lokal yüzeysel çatlaklıkların oluştuğu belirtilen raporların TOKİ’ye gönderildiğini kaydeden Milletvekili Özdemir, TOKİ ile yaptıkları görüşmede raporların onaylanmasının ardından inşaat çalışmalarına hız verileceğini bildirdi. Gerçekleşen gecikmeler dikkate alınarak hastane inşaatına hızlı bir şekilde başlanacağını ve kısa bir sürede hastanenin hizmete sokulacağını belirten Milletvekili Özdemir, Batman’a yönelik her türlü yatırımın sorunsuz şekilde tamamlanması noktasında ilgili kurumlar ve bakanlıklar nezdinde Batman Milletvekili olarak yatırımları takip ettiklerini ifade etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER