Gündem

7/24 hizmet veriliyor!

Batman’da 7/24 hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde (ADSM) hasta memnuniyeti her geçen gün artmaya devam ediyor.

7/24 hizmet veriliyor!
05-10-2015 19:01

Her gün ortalama 800 ile 1000 hastaya hizmet vermeye çalışan Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne başvuran hastaların memnuniyeti artmaya devam ediyor. Batman’ın dışında çevre illere de hizmet veren ve bünyesinde yaklaşık olarak 45 diş tabibinin hizmet verdiğini belirten ADSM Başhekimi Dt. Mahsun Ekinci: “Hastanemiz 7/24 hizmet veriyor. Bir hastamızın buraya gelip de muayene olmadan gitmesi gibi bir durum yok. Çocuk hastalarımıza çocuk polikliniklerinde bakıyoruz ve çocuk hastalar dışındaki tüm hastalarımıza polikliniklerimizde tedavi imkanı sunuyoruz. Bu hastalarımız hem telefon ile randevu alabiliyorlar hem de gelip buradan sıra alabiliyorlar. Bu hastalarımıza diş hekimleri tarafından yapılabilecek her türlü işlemi son teknoloji ürünü olan cihazlarla yapıyoruz. Günde ortalama 500 hasta poliklinik, 200-250 hasta çocuk polikliniğinde ve 200-250 hasta da acil polikliniğimizde tedavi oluyor. Türkiye’deki bütün hastanelerde uygulanan Merkezi Hasta Randevu Sistemi (MHRS) ile randevu alınabiliyor. MHRS ve telefon ile randevu alamayan hastalarımızın mağdur olmaması için belli bir oranda sıra ayırıyoruz ve gelip buradan sıralarını alıyorlar. Amacımız buraya gelen hastaların tedavi olmadan ayrılmamasıdır.” diye konuştu.

AYDA 15-20 BİN HASTAYA BAKILIYOR

Aylık olarak 15-20 bin dolayında hastaya baktıklarını belirten ADSM Başhekimi Dt. Mahsum Ekinci, çocuk hasta polikliniğine de başvurunun yoğun olduğunu söyledi. Çocuk polikliniğine gelen hastalara çeşitli bilgilendirmelerinde verildiğini ifade eden Ekinci: “Çocuklara Hijyen Eğitimi, Flor uygulaması, Fistür Uygulaması ve ihtiyacı olan çocuklara da diş fırçası ve diş macunu veriyoruz.” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER