Spor

Cumhuriyet koşusu yapıldı

Her yıl geleneksel olarak yapılan Cumhuriyet Koşusu görkemli geçti. Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen koşu 6 kategoride yapıldı.

Cumhuriyet koşusu yapıldı
29-10-2015 18:32

Minik kız-erkek, Yıldız kız-erkek ve genç kız-erkekler kategorisinde yapılan müsabakalara 200’ün üstünde atlet katıldı. Yapılan müsabakalara Petrolsporlu atletler damgasını vurdu. Hemen hemen tüm madalyaları toplayan atletler yönetim kurulu tarafından tebrik edildi. 19 Mayıs Semt Sahası’nda bulunan koşu parkurunda yapılan müsabakalar neticesinde dereye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Burak Eren ile birlikte Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut tarafından takdim edildi. 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ANKARA YOLCUSU

6 kategoride yapılan müsabakalar neticesinde dereceye giren sporcuların 10 Kasım 2015 tarihinde Ankara’da yapılacak olan “Ulu Önder’i Anma Koşusuna” katılacakları belirtildi.

BAŞKUT “KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Batman Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, müsabakalar sonunda yaptığı açıklamada: “Her yıl geleneksel olarak sürdürmüş olduğumuz Cumhuriyet Koşusunu yapmanın manevi rahatlığı içindeyiz. Ülkemizin kuruluşunun 92. Yıldönümünü atletler ile birlikte yapmış olduğumuz müsabakalarla kutladık. Güzel ve çekişmeli yarışlar sonunda takım halinde dereceye girenlere kupa ve ferdi dalda dereceye girenlere ise madalya takdim ettik. İl takımımızı seçtik ve büyük final için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER