USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“ADIMIZ KAMU-DER, SOYADIMIZ TÜRKİYE”

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, Batman’da siyasi parti, Oda, STK, İş insanları, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

“ADIMIZ KAMU-DER, SOYADIMIZ TÜRKİYE”
25-09-2022 15:23
25-09-2022 15:24
Google News

Adımız Kamu-Der, soyadımız Türkiye’dir diyen Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ “Biz Kamu çalışanlarımızın sesi ve destekçileriyiz. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değiliz. Makam ve mevkiiler gelip geçicidir, ama insanlık her zaman kalıcıdır. Maalesef günümüzde halk kamu idarecilerine artık ulaşamaz hale gelmiş. Eskiden Milletvekillerinin, Valilerin, Belediye Başkanlarının İl Müdürlerinin ve tüm kamu dairelerinin kapısı halka açık ve ulaşılabilirdi. Biz bile Valiye ve Belediye Başkanlarına ulaşamıyoruz, halk nasıl ulaşsın. Bu düzen değişmeli, kişiler değil Devletimiz kalıcıdır. Bunu herkes böyle bilsin” diye konuştu.

“TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEKTİR”

Tek amaçlarının Batman halkına hizmet etmek olduğunu belirten Kamu-Der Batman İl Başkanı Abdullah Tunç “Daha önce sizlerle bir araya gelme fırsatımız olmuştu. Kamu-Der ailesi olarak kamuda çalışanların tek çatı altında toplanmalarını sağlamak, sorunlarının çözümüne ön ayak olmak ve refah düzeylerinin düzelmesi için Genel Merkezimiz nezrinde ilgili birimlerle sürekli girişimlerde bulunup yetkililerle görüşüyoruz. Kamu-Der ailesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da kısa zamanda güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu gösterdik. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Yaklaşık bir yıldan bu yana Kamu-Der Batman İl Başkanlığını yapmaktayım. Bizler bu işe gönül verdik ve bu işi yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum.

Bizler ‘Batman’ımıza ve halkına ne kadar hizmet edebiliriz şiarıyla yola çıktık. Bu kente hizmet etmek, insanlarına sahip çıkmak 7’den 77’ye herkesin görevidir. Kim bir taş üstüne taş koyarsa bizde destekleriz. İlimizin huzura, refaha, istihdam alanlarına ve yeni yatırım mesleklerine ihtiyacı var. Bunun için Kamu-Der olarak ilimizin lobisinin güçlenmesi, kentin kalkınması, kent dinamiğinin güçlenmesi ve Türkiye’de sayılı iller arasına girmesi için hepimiz el birliğiyle çalışmalıyız. Hepimiz bu kentin insanları olarak canla başla mücadele etmeliyiz. Katılım sağladığınız için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kamu - Der’in basın ve tanıtım toplantısına ayrıca Genel Başkan Danışmanı Yılmaz Yıkılmaz ise güçlü bir yapılanma ile hızla büyüdüklerini ifade ederek, güçlü bir STK olduklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA