USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Batman İl Teşkilatı, Milletvekili aday adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasını gerçekleşti.

AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
26-03-2023 02:24
26-03-2023 02:25
BATMAN
Google News

800 delegenin oy kullandığı temayülde 34 aday adayı oylamaya katıldı.

Kültür İl Müdürlüğü salonunda yapılan temayül yoklaması AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan, AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Mehmet Akif Güdek'den oluşan gözlemci heyetinin huzurunda gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili konuşan AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek, sadece Batman'da değil 81 ilde aday adaylığı temayül yoklamasının gerçekleştirildiğini söyledi.

Temayül de bütün teşkilat kademelerinin oy kullandığını aktaran Akyürek "Delegelerimiz milletvekili aday adaylığı ile ilgili tercihlerini ortaya koyuyorlar. Bu temayül genel merkez açısından bir fikir verme yönüyle önemli. Genel merkez aday adaylarını değerlendirirken teşkilatlarımızın taleplerini de dikkate alarak tercihte bir unsur olarak değerlendiriliyor. Batman'da da delegelerimiz oy kullanıyor. Batman bizim çok önem verdiğimiz bir ilimiz. Burada bu gayret ve birlik beraberliği görmek de bizi memnun etti. Çok sayıda arkadaşımız aday adayı olmuş. Buda partimize gösterilen bir teveccühün göstergesidir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ise Batman'da 5 milletvekili çıkarabilmek için canla başla çalışacaklarını söyleyen İl Başkanı Gür "Bu zorlu seçime Batman'dan adayı olan 34 dava arkadaşımız var. Teşkilatlar olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her gün seçim olacakmış gibi çalışmalara devam ettik. Biz AK Parti teşkilatları olarak seçimlere her zaman hazırız. Sadece bu süreçte biraz tempomuzu artıracağız. İlk hedefimi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oy ile tekrar Cumhurbaşkanı seçmek. Daha sonra Batman'da 5 milletvekili çıkarmaktır. Şehrimizi mecliste güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Bugün yapacağımız temayül yoklamasına katılacak tüm aday adaylarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA