USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BAKAN ÖZER’DEN AKUB EKİBİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgedeki arama-kurtarma ve destek faaliyetlerinde bulunan AKUB, İlk yardım ve destek hizmetleri çalışanlarına Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından teşekkür plaketi gönderildi.

BAKAN ÖZER’DEN AKUB EKİBİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
06-05-2023 17:29
06-05-2023 17:30
BATMAN
Google News

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından gönderilen teşekkür plaketleri MEM toplantı salonunda düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.

Düzenlenen törene; Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ilk günden itibaren bölgedeki arama kurtarma ve destek faaliyetine katılan AKUB, İlk yardım ve destek hizmetleri çalışanları katıldı.

AKUB, ilk yardım ve destek hizmetleri çalışanlarına verilen teşekkür plaketinde Millî Eğitim Bakan Mahmut Özer "Ülkece bizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve bakanlığımızın koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalar, vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim" mesajını paylaştı.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer adına plaketleri AKUB, ilk yardım ve destek hizmetleri çalışanlarına veren İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; deprem bölgesinde arama kurtarma, ilk yardım, eğitim, psikodestek ve diğer yardım çalışmalarına katılan tüm milli eğitim ailesi üyelerine teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA