USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“BATMAN’IN EN BÜYÜK ÖNCELİĞİ İHRACAT OLACAK”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinin en güçlü adayı ve eski dönem BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu Batman ekonomisi için öncelikli projesinin ihracat olduğunu söyledi.

“BATMAN’IN EN BÜYÜK ÖNCELİĞİ İHRACAT OLACAK”
21-09-2022 15:56
21-09-2022 15:58
Google News

Artık yerel kalmayacağız, dünyaya açılacağız diyen Osman Nasıroğlu ve ‘Herkes İçin BATSO’ grubunun ihracatı artırmaya yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor.

e-ticare ve e-ihracaat seferberliğinin destekleneceğini açıklayan Nasıroğlu “Dış Ticaret bilgilendirme seminerleri, üniversite iş birlikleri, İhracat Destek Ofisi, BATSO üyelerine ve çalışanlarına yabancı dil eğitimi gibi faaliyetlerle yurt dışı ticareti için zemin hazırlanacak. İhracatçı sayısının artırılması ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesi amacı ile çalışacak olan ofis BATSO bünyesinde kurulacak. Farklı ülke iş adamlarını ve iş dünyasını bir araya getirmek, yeni iş birlikleri oluşturmak ve bu iş birlikleri neticesinde ticareti geliştirmek için organizasyonlar düzenleyeceğiz. Bu proje kapsamında BATSO üyelerinin yurtdışına gitmeleri ve böylece pazar arayışı yapmaları sağlanacak. Liman ve pazarlara olan uzaklığımız göz önünde bulundurulduğunda sanayicilerimizin ulaşamadığı pazarlara lojistik desteği ve AR-GE çalışmaları planlanacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA