USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BATÜ’DEN ANLAMLI BAĞIŞ

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve üniversite yöneticileri, Kahramanmaraş merkezli olan ve birçok şehrimizi etkileyen deprem felaketinde yaralanan vatandaşlar için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

BATÜ’DEN ANLAMLI BAĞIŞ
07-02-2023 18:16
07-02-2023 18:19
BATMAN
Google News

Kızılay’ın Kan Bağışı Merkezindeki bağış kampanyasına, üniversite yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda personel ve öğrenci de kan vererek destekte bulundu.

REKTÖR DEMİR “ŞİMDİ YARALARIMIZI SARMA ZAMANI”

Kan bağışının ardından konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ülkemizi sarsan ve büyük acılara sebep olan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilediğini söyledi.

Depremin ardından çok sayıda vatandaşın yaralandığını, bu yaraların sarılması için de herkesin elinden gelen gayreti maddi ve manevi anlamda göstermesi gerektiğini ifade eden Rektör Demir, kan verebilecek durumda olan vatandaşların kan bağışına destekte bulunmaları için çağrıda bulundu. ‘Şimdi yaralarımızı sarma zamanı’ diyen Rektör Demir, depremin ve artçılarının hissedildiği şehrimizde evlerine girmekten imtina eden vatandaşların üniversite yerleşkelerini güvenli alan olarak kullanabileceklerini dile getirdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA