USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BATÜ, KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI

Akademik ve kurumsal yapılanmada kaliteyi ön plana alan Batman Üniversitesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen dış tetkik sürecini başarıyla tamamlayarak ‘TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.

BATÜ, KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI
31-01-2023 10:47
31-01-2023 00:50
BATMAN
Google News

TSE Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde düzenlenen sertifika törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, TSE Gaziantep Belgelendirme Müdürü ve Baş Tetkikçi Rıza Okumuş katıldı.

REKTÖR DEMİR “BU BELGE, YAPTIĞIMIZ TÜM İŞLERİN ŞEFFAF, HESAP VERİLEBİLİR VE KALİTE STANDARTLARINA UYGUN NİTELİKTE OLDUĞUNUN BELGESİDİR”

Sertifika töreninde konuşan Rektör Demir “Kaliteyi kurumsal kültür haline getiren üniversitemiz uzun bir süreç sonrasında Kalite Yönetim Sistem Belgesini almaya hak kazandı. Bu başarı, üniversitemizin akademik ve idari olmak üzere tüm personeline aittir. Bu iyileştirme sürecinin ardından hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Eksiklerimizi gördük, bundan sonra ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Batman Üniversitesi olarak her geçen gün daha iyiye ve mükemmele ulaşmak için çalışıyoruz. Üniversitemizin geleceğine dönük olan bu çalışmaya inandık ve bu doğrultuda hedefler geliştirdik. Çalışmalarımızı güne göre değil, geleceğe yönelik hazırladık ve kaliteli olanın değerli olacağı inancıyla hareket ettik.  Bu belge, yaptığımız tüm işlerin şeffaf, hesap verilebilir ve kalite standartlarına uygun nitelikte olduğunun belgesidir. Kalite standartlarımızı daha da yükseltmek ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için gereken çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

TSE Gaziantep Belgelendirme Müdürü ve Baş Tetkikçi Rıza Okumuş ise bu süreçte Batman Üniversitesinin heyecanını gördüklerini ifade ederek “Tetkik sürecinde güzel uygulamalar ve güzel kurgulanan çalışmalar gördük. Ben inanıyorum ki Batman Üniversitesi her geçen gün daha iyi noktalara gelecek. Bu süreçte özveriyle çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından TSE Gaziantep Belgelendirme Müdürü ve Baş Tetkikçi Rıza Okumuş ‘TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e takdim etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA