USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ÇEDES TOPLANTISI YAPILDI

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) bilgilendirme toplantısı, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

ÇEDES TOPLANTISI YAPILDI
09-03-2023 23:51
09-03-2023 23:52
Google News

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) Koordinasyon ve Tanıtım Toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Akın Arı, Emrullah Aslan, Hacı Arslan, Murat Yağmur katıldı.

Toplantıda projenin uygulama aşamaları ve eylem planları hakkında bilgilendirme ve devam eden örnek uygulamalar değerlendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesiyle (ÇEDES) öğrencilerin millî, manevî, ahlaki, insanî, kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmaları, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık yararına kullanan, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı aklı selim, kalbi selim ve zevki selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesinde katkı sağlamayı amaçlanıyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA