USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

ÇELİK, BATMANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik, Batman İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

ÇELİK, BATMANLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
02-04-2023 02:15
02-04-2023 02:16
Google News

STK ziyaretleri kapsamında ilk olarak Batman İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Çelik, burada derneğin yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelip istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik ve beraberindeki heyeti ağırlayan Dernek Başkanı Mehmet İhsan Taş, her zaman hemşerilerini sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi.

Başkan Taş “Hemşerimizi burada Milletvekili olarak görmeyi çok isteriz. Bizlere yaptığı ziyaret ve kendisini yanımızda görmekten mutlu olduk. Allah yolunu ve bahtını açık etsin.” diye konuştu.

“STK’LAR KENTLERİN EN BÜYÜK DİNAMİĞİDİR”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday adayı Kısmet Çelik ise, STK ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek “Sivil Toplum Kuruluşları toplumun aynası ve gücüdür. İYİ Parti olarak her zaman kendilerini önemsemiş ve desteklemişizdir. Bizim iktidarımızla Allah’ın izniyle, STK’larımız hak ettiği değeri ve önemi göreceklerdir. Kentlerin en büyük dinamikleri STK’lardır” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA