USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CELİL DEMİR “DEĞİŞİM VE YENİLİĞİN RENGİ BEYAZ”

8 Ekim Cumartesi günü BATSO’da yapılacak olan genel kurulda Değişim ve Yenilik Grubu’nun pusula rengi Beyaz oldu.

CELİL DEMİR “DEĞİŞİM VE YENİLİĞİN RENGİ BEYAZ”
27-09-2022 18:06
27-09-2022 18:08
Google News

Konu ile ilgili açıklama yapan BATSO Başkan adayı Celil Demir “Adaylar arasında renk seçimi kura ile belirlendi. Grubumuzun rengi temizlik ve şeffaflığın sembolü olan Beyaz’dır. Değişim ve Yenilik Grubu olarak Batman’ın problemlerini biliyoruz, genç ve dinamik ekibimizle ve ilgili kurumlarla iş birliği ile geliştireceğimiz projelerle bu sorunlara çözüm bulacağız. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ve üyelerimizin desteğiyle 8 Ekim’de Batso‘da beyaz sayfa dönemini açıyoruz. Bütün üyelerimizi sandığa bekliyoruz” dedi.

20’DEN FAZLA PROJE

Batman sanayisini ve esnafını iyi tanıyan, esnafın dilinden anlayan ve 40 yıllık ticaret geçmişi bulunan Celil Demir güçlü ekibiyle seçimlerin önemli adayı. Birçok sektörlerde ticaret yapan Celil Demir, Değişim ve Yenilik Grubu adıyla seçimlere girecek.

Batman ticareti, esnafı ve sanayicileri için her soruna çözüm olacak ve sektörü yenileyecek 20’den fazla projesi olan Değişim ve Yenilik Grubu; kadınlardan gençlere, istihdamdan meslek komitelerine kadar her alandan değişim ve yenilik vaat ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA