USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler öncesi CHP’ye katılımlar devam ediyor.

CHP'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
01-05-2023 14:07
01-05-2023 14:08
BATMAN
Google News

Raman aşireti kanaat önderlerinden Raman Özdemir ve Raman aşiretine mensup yaklaşık 300 kişi Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerine 14 gün gibi kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımlar da her geçen gün artıyor. Batman'da Raman aşiretine mensup 300 kişi CHP seçim lokaline gelerek partiye katıldı. Seçim lokalinde gerçekleşen törene CHP Batman Milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Metin Banlı, Abdullah Polat, İl Başkanı Hikmet Duruş ile çok sayıda partili katıldı. CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, CHP'ye katılarak destek veren Raman Aşiretinden Raman Özdemir ve beraberindeki kalabalık heyete destek verdikleri için teşekkür etti.

POLAT'TAN CHP'YE KALABALIK ZİYARET

Gelecek Partisi Batman Kurucu İl Başkanı Abdulbaki Polat, kalabalık bir heyet ile CHP Seçim Lokali'ni ziyaret etti.

Gelecek Partisi heyeti ve Polat ailesinden oluşan kalabalık bir heyet ile CHP Seçim Lokali'ne ziyarette bulunan Polat “Millet İttifakı çatısı altındaki altı parti tüm toplum kesimlerini temsil ediyor. Bu altı partide toplumdaki bütün yaşam tarzları var. 15 Mayıs sabahı başta insan hakları, adalet ve özgürlükler olmak üzere bambaşka bir güne uyanacağız” ifadelerini kullandı.

AYRIŞTIRMAYA DEĞİL, BÜTÜNLEŞTİRMEYE GİDİYORUZ”

Batman CHP seçim lokalini ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi (TDP) lideri CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, “Ankara’ya ayrıştırmaya değil,  bütünleştirmeye gidiyoruz” dedi.

Seçim lokali ziyaretinde Sarıgül’ü CHP milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Dicle Arslan, Abdullah Polat ve Millet İttifakına mensup il başkanları karşıladı. Seçim lokalinde konuşan Sarıgül, “Hepinizden ricam şu, canla başla çalışacağız. Milletvekili adaylarınız burada. İnşallah Ankara’da beraber olacağız. Ankara’ya barışa demokrasiye gidiyoruz. Bütün kültürlerin özgür olmasına, bütün kültürlerin el ele, kol kola, omuz omuza olmasına gidiyoruz. Ankara’ya ayrıştırmaya değil, bütünleştirmeye gidiyoruz. Ankara’ya kavgaya değil, barışa gidiyoruz” dedi. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Güzel’ in oğlu Recep Güzel’in düğününe teşrif eden Sarıgül, damat ve gelini kutlayarak, genç çiftin nikah şahitliğini CHP Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar ile birlikte yaptı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?