USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEMİRHAN “İSTİHDAM ALANLARINI ARTIRACAĞIZ”

8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde İstişare grubunun adayı olan Bayram Demirhan, istihdam alanlarını arttıracaklarını belirtti.

DEMİRHAN “İSTİHDAM ALANLARINI ARTIRACAĞIZ”
22-09-2022 16:15
22-09-2022 16:17
Google News

Ticaret ve Sanayi odaları bir kentin gelişmesinde öncü rol oynayan en büyük STK’dırdiyen BATSO başkan Adayı Bayram Demirhan “İstişare grubu olarak; güçlü, dinamik, erişilebilir bir kadroyla her zaman Batman halkının hizmetinde olacak ve odamızı layık olduğu bir statüye kavuşturacağız.

Büyük ölçekli işletmelerin yanı sıra, KOBİ’lere de her anlamda desteklerde bulunacağız. Mesaimizin tümünü odaya harcamak suretiyle Herkese eşit mesafede bulunacak, hizmetlerimizde fırsat eşitliğini gözeteceğiz. AR-GE birimimizi oluşturmak suretiyle, kendi projelerimizin yanısıra güncel projeler oluşturacak ve bu projeleri hayata geçireceğiz. Odayı sadece bir makam statüsüyle değil, üstlendiği misyon gereği sorumluluk bilinciyle halkına hizmet eden aktif bir oda haline getireceğiz.

İstihdam alanlarını artıracağız. Üyelerimizle sektörel toplantılar yapacak, sorun ve taleplerini ilgili makamlarca çözüme kavuşturacağız. Odamızı İlgili bakanlıkları da devreye koymak suretiyle, hizmetlerimizde ortaklaştıracağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA