USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEVA'DAN SİİRT'TE MİTİNG

DEVA Partisi, önceki gün Siirt’te dördüncü mitingini düzenledi.

DEVA'DAN SİİRT'TE MİTİNG
26-09-2022 14:09
26-09-2022 14:13
Google News

Diyarbakır ve Batman'dan Siirt’e kadar bozuk yollarda geldiklerini söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Çete demek, mafya demek 1990’ların Türkiye’si demek. 90’lar demek, faili meçhuller demek. Hiç kimsenin bu ülkeye yeniden 1990’ları yaşatmasına izin veremeyiz. Bir kere daha vurdular Musa Anter’i. Anter davası da ‘cezasızlık zulmüne’ kurban gitti.

Tıpkı JİTEM davalarında olduğu gibi, tıpkı Roboski’de olduğu gibi, tıpkı Şenyaşar davasında olduğu gibi. Bu ülkeyi 90’lara döndürmeye çalışanların karşısında dimdik dururuz. Bizim için asıl mesele; hukuk devleti inşa etmektir. Asıl mesele; devleti çetelerden temizlemektir" dedi.

Babacan, konuşmasının devamında Erdoğan'ı eleştirerek,“4 yıldır bu ülkeyi tek imzayla yöneten siz değil misiniz? Tam yetkili sizsiniz. Tek imzayla aklınıza gelen her şeyi yapabiliyorsunuz. Madem keramet imzada, şöyle bir imza atın da şu enflasyonu düşürüverin. Fiyakalı bir imza atın da hayat pahalılığını bitiriverin. Ağzıyla kuş tutsa yapamaz. Çünkü bilmiyor. Bilmediğinin de farkında değil. Bilenlerle de çalışmıyor” ifadelerini kullandı.

Seçimlerden sonraki gün "gazetelerde Beştepe’ye veda, Türkiye’ye DEVA yazacak" diyen Babacan, DEVA Partisi'nin sandıkları patlatacağını söyledi.

YOĞUN KATILIM VARDI

DEVA Partisi'nin Siirt mitinginde onbinlerin doldurduğu Demokrasi Meydanı'na

Batman'dan İl Başkanı Melik Müjdeci ve parti heyeti de katılım gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA