USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

DİŞİKIRIK, STK’LARI ZİYARET ETTİ

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde milletvekili olabilmek için yola çıkan Uzman Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık Batman’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

DİŞİKIRIK, STK’LARI ZİYARET ETTİ
20-03-2023 18:29
20-03-2023 18:31
Google News

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dişikırık “Menfaatsiz yola çıktım” dedi.

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Cuma Dişikırık, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı.

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Cuma Dişikırık, seçim çalışmaları kapsamında Bir Kalp Bin Umut Derneği, Yedi Hilal Derneği Batman Şubesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı, Emekliler Derneği Batman Şubesi, Batman Tüm Muhtarlar Derneği ve Özgür-Der Batman Şubesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Dernek Başkanları ve Dernek Yöneticileriyle görüşen Aday Adayı Dişikırık, Batman’a hizmet etmek için yola çıktığını ifade etti.

Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile göreve talip olduğunu belirten Cuma Dişikırık yaptığı açıklamada “İmkan verildiği takdirde Batman için var gücümle çalışacağım. Sivil toplum örgütleri ile hep birlikte hareket etmek, şehrimizin sorunlarına karşı aranan çözüm yollarında hep birlikte çalışmalar yürütmenin de önemini çok iyi biliyoruz. 2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve Batmanımıza için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA