USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GALERİCİLERDEN YUSUF YILMAZ’A DESTEK

BATSO seçimlerine kısa bir süre kala, Celil Demir önderliğindeki Değişim ve Yenilik Grubu’na farklı kesimlerden büyük destekler geliyor.

GALERİCİLERDEN YUSUF YILMAZ’A DESTEK
29-09-2022 14:14
29-09-2022 14:15
Google News

Celil Demir ekibinin 1. Grup Meclis Üyesi adaylarından Yusuf Yılmaz’a, galericilerden büyük destek geliyor. 

Adaylığını kısa bir süre kala açıklamasına rağmen aldığı desteklerden dolayı mutlu olduğunu belirten genç iş insanı Yusuf Yılmaz“Bu kadar sevildiğimi bilmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Kısa zamanda büyük bir destek almaya başladım. Ciddi anlamda destek telefonları alıyorum. Özellikle galerici, market ve diğer meslektaşlarımdan gelen destek beni çok mutlu ediyor. BATSO başkan adayımız Sayın Celil Demir’le birlikte güçlü, donanımlı ve istikrarlı bir yönetim ile yola çıktık.

Amacımız bu kentin bütün sorunlarına eğilmektir. Eğer bir üyenin kapısına gitmeden, telefon açmadan onlar sizlere ulaşıyorsa, bu da doğru yolda olduğunuzu gösterir. Sadece birinci grupta değil, 7 grubun yedisinde de bütün meclis üyesi arkadaşlarımız birbirinden deneyimli, tecrübeli, girişken ve çalışkan isimlerden oluşuyor.  Allah’ın izniyle 8 Ekim’de hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?