USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

GELECEK PARTİSİNİN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Batman’da geniş bir katılımla gerçekleşen Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Genel Kurulu’na, Divan Başkanlığını Mehmet Karataş, Sezer Azrak, Melike Bozkurt ve İlyas Teymur yaptı.

GELECEK PARTİSİNİN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
17-12-2023 01:04
17-12-2023 01:05
BATMAN
Google News

Genel Kurul’a, Batman Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Güneş, İyi Parti Başkan Vekili A.Vahap Demir, Osmanlı Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Gelecek Partisi ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda parti üyesi katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulkerim Akgül, yaptığı açılış konuşmasında “Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendi’ye Batman’dan sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.” ifadelerini kullandı. Akgül, Gelecek Partisi’nin siyasi etiği, birleştirici ve ötekileştirmeyen ilkeli siyaset anlayışını vurgulayarak, “Bizim için önemli olan, maddiyatın ötesinde liyakat ve dürüstlük ilkelerini öne çıkarmaktır. Güçlü teşkilatımız her zaman mazlumun yanında yer almıştır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül seçilirken, yönetim kuruluna şu isimler seçildi: Abdulkerim Akgül, Ahmet Yıldız, Faik Işık, Fatih Şenyüz, Ferit Taş, İdris Can, İlyas Teymur, İshan Tüzün, Ramazan Ekin, Ramazan Elgün, Mehmet Acet, Muhammed Süheyb Gülmez, Mehmet Şah Dıcle, Melıke Bozkurt, Nursel Kocaman

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?